KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

Både håndholdte og mobile gasdetektorer

 

Vores serviceværksted i Esbjerg er specialiseret i at servicere og
kalibrere disse enheder for at sikre, at sikkerheden altid er i top

Vores serviceteknikere besidder omfattende erfaring inden for gasdetektion

Vi kan levere både håndholdte og mobile gasdetektorer, og vores serviceværksted i Esbjerg er specialiseret i at servicere og kalibrere disse enheder for at sikre, at sikkerheden altid er i top.

Vores serviceteknikere besidder omfattende erfaring inden for gasdetektion og vedligeholdelse af udstyr. De er uddannet til at sikre, at udstyret fungerer i overensstemmelse med specifikationerne og at deres certificering holdes opdateret. Vores serviceværksted i Esbjerg er udstyret med de nødvendige maskiner, udstyr og hjælpemidler for at opretholde høj standard i vores arbejde.

Vedligeholdelse og kalibrering af udstyret er af afgørende betydning for at sikre, at gasdetektorerne fungerer korrekt. Vi kan tilbyde forskellige set-up og serviceaftaler for at sikre dette. Med en serviceaftale kan vi planlægge regelmæssige intervaller for vedligeholdelse og afprøvning af dit udstyr, enten hos dig som kunde eller på vores serviceværksted. Vi kan også tage os af indkaldelse og logistik i forbindelse med serviceaftalen.

Vi kan også udføre almindelige eftersyn af dit udstyr, så du kan kontakte os, når behovet opstår.

Vores prøveudstyr og måleinstrumenter vedligeholdes og kalibreres i overensstemmelse med forskrifterne af godkendte laboratorier for at sikre fuld sporbarhed.


 

Pumpeservice | Grønbech A/S

Kontakt os for mere information eller for aftale.

Vores teknikere har forskellige typer godkendelser, der giver dem beføjelse til at udføre arbejdet, og dette sikrer, at udstyret fungerer optimalt efter et servicebesøg hos Grønbech.

Vi er ISO9001-certificeret og arbejder derfor efter fastlagte procedurer for at sikre, at vi leverer en kvalitetsydelse. Vi er certificeret til Dräger, BW og flere andre mærker.

Tag gerne fat i en af vores specialister

Kim Madsen.jpg

Kim Madsen
Teamleder

Telefon: 3326 6315
E-mail: kma@gronbech.dk

Mads Lund.jpg

Mads Lund
Divisionschef, Service
Telefon: 3326 6388
E-mail: mlu@gronbech.dk

 

 

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger