KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

Aktuator- og Ventilservice

 

Grønbech tilbyder alle former for Aktuator- og Ventilservice.
Grønbech er specialiseret i verifikation af sikkerhedsventiler.
Vi har et ISO9001-certificeret kvalitetssystem, der er anerkendt af DNV.

Hos Grønbech servicerer vi både proces- og sikkerhedsudstyr

Komponenter og anlæg, herunder ventiler og aktuatorer, kræver regelmæssig service for at opretholde deres ydeevne i henhold til de driftsparametre, de er designet til.

Som med alt andet teknisk udstyr er der visse sliddele, såsom akseltætninger, lejer og pakninger, der med tiden skal udskiftes. Dette er afgørende for at forhindre lækage af medier eller smøremidler, indtrængning af vand eller i værste tilfælde totalt sammenbrud af enheden. Ved at udføre regelmæssig vedligeholdelse og udskiftning af sliddele kan man forlænge levetiden og forbedre driftssikkerheden.

Grønbech er specialiseret i verifikation af sikkerhedsventiler. Vi har et ISO9001-certificeret kvalitetssystem, der er anerkendt af DNV. Dette sikrer, at vi har evnen til at udføre lovmedholdelige tests og udstede certifikater til sikkerhedsventiler. Hos Grønbech anbefaler vi planlagt vedligeholdelse, hvor vi har kontrol over tid, ressourcer, reservedele og omkostninger. Vi lægger vægt på at tilrettelægge serviceopgaven i overensstemmelse med jeres behov og krav for at sikre minimal indvirkning på produktionen og minimalt tab.

Grønbechs servicedivision tilbyder reparation og servicering af:

  • Afspærringsventiler
  • Drænventiler
  • Reguleringsventiler
  • Sikkerhedsventiler
  • Aktuatorer
  • Convertere
  • Positionere
  • Måleinstrumenter
  • Viserinstrumenter
  • Vandudladere


 

Pumpeservice | Grønbech A/S


Efter udførelsen af en serviceopgave udarbejder vi en omfattende servicerapport samt en ventilliste senest 14 dage efter revisionen.  Vores rapport inkluderer målinger og anbefalinger, og hvis nødvendigt kan vi også medtage tilbud på reservedele eller nye komponenter.

Vores fleksibilitet gør os i stand til at håndtere både store projekter og mindre enkeltopgaver. Uanset om det drejer sig om et specifikt behov eller et ønske om at få løst en enkeltstående opgave, er vi parate til at træde til.

Kontakt en af vores specialister for yderligere information eller for at aftale nærmere.

Nichlas Thrane Bibæk.jpg

Nichlas Trane Bibæk
Teamleder, Service øst

Telefon: 3326 6392
E-mail: npe@gronbech.dk

Mads Lund.jpg

Mads Lund
Divisionschef, Service
Telefon: 3326 6388
E-mail: mlu@gronbech.dk

Bo Kjeldsen.jpg

Bo Kjeldsen
Teamleder, Service syd

Telefon: 3326 6314
E-mail: bkj@gronbech.dk

 

 

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger