KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

 

 

 

Energidistribution

60.000 km fjernvarmerør, et enormt antal ventiler, aktuatorer, instrumenter og andre komponenter

 

 

 

Det danske fjernvarmenet er betragteligt

Nettet består allerede af over 60.00 km fjernvarmerør, et enormt antal ventiler, aktuatorer, instrumenter og andre komponenter, som sikrer det varme vands rejse fra produktionssted, ud til forbrugeren og tilbage igen.

Grønbech er, og har gennem hele fjernvarmenettets udbygning, bidraget med viden og sparring samt leverancer af diverse komponenter.

Fjernvarmenettets udbredelse tog fart i forbindelse med Oliekrisen i 1970’erne, hvilket betyder at en hel del af de komponenter som er installeret i dag, er 30-50 år gamle og står for udskiftning.
I tillæg er energidistribution i form af fjernvarme igen under kraftig udbygning i Danmark, stærkt påskyndet af den nuværende energikrise, samt verdens fokus på bæredygtige energiløsninger.

Grønbech har erfaringen til at være din partner på komponentsiden hvad enten det drejer sig om udvidelser eller opdatering af eksisterende anlæg.
Tag fat i en af vores specialister og få en snak om hvor vi kan hjælpe dig, f.eks. i forbindelse med udskiftning af kontraventiler til vores hurtiglukkende dysekontraventil, som optimerer driftsøkonomi og sikrer mod trykstød.

Til alle produkter vi sælger, og tilsvarende produkter, tilbyder vi on-site service og servicerer på vores værksteder i Esbjerg, Herrup Vejle og København. 

Tag gerne fat i en af vores specialister:

Katja Slot.jpg

Katja Slot
Salgsingeniør
Ventiler & aktuatorer

Telefon: 3326 6322
E-mail: ksl@gronbech.dk

Henrik Pedersen.jpg

Henrik Pedersen
Key Account Manager
Ventiler & aktuatorer
Telefon: 3326 6331
E-mail: hp@gronbech.dk

 

 

 

 

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger