KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

Landsdækkende professionel industriservice

 

Grønbechs serviceorganisation er fordelt på 4 lokationer i Danmark og  råder over 30 personer.
Vi har stor erfaring i branchen og vores højt kvalificerede serviceteknikere er aldrig langt væk.
Vores fokusområde ligger indenfor Energi, Industri, Vand & Spildevand samt Gas & Brand.

 

 

Specialiseret viden og solid erfaring

Med dybdegående ekspertise og omfattende erfaring leverer Grønbechs servicedivision en kompetent indsats, der sikrer optimal drift af produktionsanlæg.

Vores servicebiler er udstyret med nødvendige reservedele og relevant værktøj, hvilket muliggør løsning af de fleste opgaver på stedet. Vores specialister, der besidder års erfaring og omfattende kendskab til anlæggene, står altid til rådighed for at yde support, rådgivning og sparring både ved specifikke problemstillinger og på et tværfagligt niveau.

Pumpeservice Grønbech A/S

Pumpeservice

Grønbech tilbyder et bredt spektrum af pumpeservice og vi kan håndtere hele processen eller specifikke dele af processen, enten on-site eller på eget serviceværksted.

Uanset om det drejer sig om montage, installation, planlagt vedligeholdelse eller håndtering af nedbrud, kan vi kan vi træde til og udføre reparationer hurtigt og effektivt for at minimere driftsafbrydelser.

Se mere her

Ventil- og aktuatorservice Grønbech A/S

Ventil & Aktuator

Vi leverer ekspertservice og tilbyder udskiftning af sliddele til en bred vifte af komponenter og anlæg, herunder ventiler og aktuatorer, både på stedet eller på vores eget serviceværksted. 
Vores specialister garanterer, at udskiftningen bliver udført i overens-stemmelse med producentens specifikationer, bidrager til at minimere "nedetid" og reducerer risikoen for lækager eller fejl i systemet.

Se mere her

Gas & Brand

Når det drejer sig om gasdetektion og sikkerhed mod farlige stoffer, er korrekt kalibrering og regelmæssig vedligeholdelse af håndholdte gasdetektorer af afgørende betydning.

Grønbech har specialiseret sig i at levere omfattende services indenfor gasdetektion, herunder kalibrering, inspektion og test af udstyr til både gasdetektion og røgdykning(BA).

Se mere her

Service vand og spildevand Grønbech A/S

Water Solutions

På vores produktionsværksteder i Vejle og København har vi dedikerede og veluddannede montører, der påtager sig ansvaret for opbygning af vores doseringsanlæg/blandetavler samt  pumpebrønde/pumpestationer. Grønbechs montører har omfattende erfaring med vores produkter og  produktionsprocesser, og det er de samme erfarne folk der står for servicering og vedligeholdelse af vores komplette anlæg.

Se mere her

Behov for Service, Reservedele, råd eller vejledning?

Med servicecentre på 4 lokationer i Danmark, er vores højt kvalificerede serviceteknikere altid i nærheden.
Kontakt os på tlf.: 3326 6300 

Vores åbningstider er:

  • Mandag til torsdag: 08:00 – 15:00 
  • Fredag: 08:00 – 14:30

Har du et akut behov for service på pumper, ventiler & aktuatorer?
Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, 365 dage om året. 

Udenfor almindelig arbejdstid kan døgnvagt kontaktes på tlf.: 7217 1494 

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger