KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

 

 

Forankring

Gennem mange år som leverandør har vi opbygget et solidt netværk af underleverandører,
der kan supportere de enkelte forankringsløsninger i den givne situation

 

 

 

Forankring er er vigtig detalje indenfor havnebyggeri og byggegruber

En materialebesparende foranstaltning, både som borede jordankre eller som gensidig forankring. Vi har mange års erfaring med at tilbyde disse produkter i alle dets udformninger og vi er parate til at give sparring til entreprenører, hvor der kan være lidt større udfordringer end vanligt.

Gensidig forankring, spuns-spuns

Vi har meget fokus på, at den leverede løsning er i fuld overensstemmelse med entreprenørens ønsker. Om det er ønsket om vinkeludligning, tætning mod spunsen eller andet, der måtte være en udfordring for det enkelte projekt. 
Gennem mange år som leverandør har vi opbygget et solidt netværk af underleverandører, der kan supportere de enkelte løsninger i den givne situation.

Gensidig forankring, spuns-betonanker

Er den foreskrevne løsning en spunsvæg forankret til et betonanker; typisk ved nye havnekonstruktioner, så har vi i ”værktøjskassen” også løsninger på de udfordringer, der kan komme i forbindelse med denne type forankring.
Vi arbejder løsningorienteret i forhold til alle ønsker, også specielle løsninger, og giver gerne,  i samarbejde med den enkelte entreprenør,  vores bidrag til den endelige udformning. 

Borede jordankre, liner eller stænger

Grønbech tilbyder temporære løsninger, typisk til fastholdelse af spuns/sekantpæle i byggegruber i op til 2 år. Er byggeperioden længere end 2 år, har vi også en semi-permanent løsning med en levetid på op til 7 år.
Permanente jordankre leveres med 100 års levetid og anvendes oftest til fastholdelse af bundplader under grundvandsniveau. Der kan være forskellige årsager til at vælge enten en løsning med liner eller som stænger. 
Et emne kunne hér være installationsforhold.

Borede pæle

Borede pæle har deres helt store fordel ved installation i nærhed af eksisterende byggeri, hvor rystelser fra rammede pæle ville kunne give anledning til revnedannelse af dette. Installationsmetoden er den samme som ved borede jordankre.

Kontakt vores specialister

Lars B Christensen.jpg

Lars B Christensen
Salgs- & forretnings- udviklingschef, Stål & Metal;

Telefon: 21517110
E-mail: lbc@gronbech.dk

Erik Nielsen.jpg

Erik Nielsen
Key Account Manager

Telefon: 3326 6390
E-mail: en@gronbech.dk

Alex Søren Jensen.jpg

Alex Søren Jensen
Salgsingeniør

Telefon: 3326 6346
E-mail: asj@gronbech.dk

Jin Wang.jpg

Jin Wang
Salgskoordinator

Telefon: 3326 6345
E-mail: jwa@gronbech.dk

Simon Chris Christensen

Simon Chris Christensen
Divisionschef, Stål & Metal

Telefon: 3326 6347
E-mail: scc@gronbech.dk

 

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger