KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

 

Markedets stærkeste produkter og
specialløsninger til industrien

 

Avancerede processer stiller krav til flowteknologien i industrien. Med solid teknisk faglighed
og markedets stærkeste produktprogram inden for ventiler, pumper, aktuatorer og dosering,
sammensætter og leverer vi specialløsninger med fokus på drift og økonomi.

 

Grønbech støtter op om hele livscyklussen

Hos Grønbech har vi en række specialister med mange års erfaring, som tilbyder sparring omkring løsninger, optimering og muligheder indenfor flow- og procesteknologi.
I tillæg har vi et nøje udvalgt sortiment af verdens bedste produkter og tekniske komponenter, kombineret med en masse viden om produktion, applikation & processer.

gronbech-industri-a.jpg

Food & Pharma

Grønbech har et omfattende program af produkter fra førende leverandører indenfor Food & Pharma industrien, samt et indgående kendskab til; FDA, EHEDG, EN 1935/2004, CIP og RA-værdier. 
I tillæg til dette, udarbejder vi gerne kundetilpassede pumpe- og ventilsammenbygninger, som bliver produceret på vores eget værksted i København eller Vejle. Altid i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører og der medfølger naturligvis udførlig dokumentation.

Se mere om vores løsninger til Food & Pharma..

gronbech-industri-b.jpg

Procesindustri

En af vores særlige kompetencer indenfor procesindustrien er, at vi har mange års erfaring med, og dermed et omfattende kendskab til, områder og begreber som; resistens, valg af metaller og elastomer, samt ikke mindst forståelse for mediets egenskaber. Netop kombinationen mellem vores procesforståelse og brede produktprogram gør, at vi kan anbefale den bedste og mest optimale løsning til vores kunder. 

Se mere om hvad Grønbech tilbyder til procesindustrien..

gronbech-industri-c.jpg

Generel industri

Gennem årene har Grønbech oparbejdet stor ekspertise og erfaring indenfor leverancer til den generelle industri. Vores omfattende produktportefølje gør, at vi kan fungere som systemleverandør til såvel store projekter, som komponentleverandør til mindre og komplekse opgaver. Vi har specialister indenfor mange tekniske områder, som står klar til at sparre og anbefale den bedste løsning eller det bedste produkt til vores kunder. 

Se mere om pumper og ventiler..

Kom i kontakt med vores specialister indenfor industriområdet

Pumper, ventiler og andet flowteknisk udstyr, tillagt viden der kan omsættes til konkrete fordele. Et samarbejde med Grønbech indeholder det hele.

 

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger