KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

 

Systemer og service til
optimering af energiforsyning

 

Et stigende fokus på bæredygtig produktion af energi, stiller krav til den danske energisektor.
Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, pumper, ventiler, aktuatorer m.m,
der imødekommer fremtidens udfordringer; både on- og offshore

 

 

Optimering af energiforsyning

Energiforsyningsområdet har traditionelt været et fokusområde for Grønbech. Erfaringer hjemhøstet gennem generationer, omsættes i dag til ydelser og service inden for moderne teknologier som fx Power-to-X, Carbon Capture & Storage, og lign.

Grønenergi supportet af Grønbech

Grøn energi

Behovet for udvikling af de ”grønne” energiformer har aldrig været større end de er lige nu. Klimaet står højt på alle dagsordner og når det kommer til udvikling af Geotermi, Carbon Capture & Storage, Power-to-X og andre spændende klimavenlige projekter, er vi allerede involverede og klar til at blive det i endnu flere projekter.

Se vores løsninger til Grøn energi

Energiudvinding supporteret af Grønbech

Energiudvinding

Grønbech har i mange år betjent den danske energisektor til lands og til vands. Hermed er der opbygget erfaring med arbejde på nogle af de vanskeligste lokationer, som f.eks. offshore. Tillagt omfattende kompetencer og applikationsviden, gør det os til en meget stærk partner i hele energiudvindingssektoren. 

Se vores løsninger til energisektoren..

Energiproduktion

”Effektiv” og ”driftssikker” er et par nøgleord for dem der hver dag påtager sig ansvaret for fremstilling i forsyningssektoren. Grønbech er den betroede partner der støtter op om dette, både når det handler om at bygge/revidere anlæg, og når det handler om at servicere igangværende anlæg.

Se vores løsninger til produktionsanlæg

 

Energidistribution

Varmen skal helt ud til forbrugerne helst hver dag, og helst uden unødigt energitab i processen. Hos Grønbech har vi den indsigt der skal til for at støtte op om dette. Vores produkter og vores serviceorganisation lader dig aldrig i stikken – vi er klar 24-7!

Se vores løsninger til distribution

Kom i kontakt med vores specialister indenfor optimering af energiforsyning

For inspiration, sparring og løsninger til netop jeres anlæg.

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger