KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

 

 

Spunsjern

Grønbech er den sikre leverandør af spunsjern siden 1932

 

 

 

Grønbech har forhandlet spunsjern siden 1932

Gennem årene har vi udviklet en dyb indsigt og teknisk viden omkring spunsjerns anvendelighed og om, hvordan konkurrencedygtige løsninger skal skrues sammen for at leve op forventningerne til såvel tekniske krav, som pris og leveringstid.
Vi sikrer en god pris ved at handle direkte med valseværket, uden fordyrende mellemled. Herudover har vi et stort netværk af lagerførende grossister, som vi samarbejder med, når tingene skal ske hurtigt.
Vi er bekendt med vigtigheden af rettidige leverancer til byggepladser og følger altid vores sager til dørs. I alle sager er vi i tæt dialog med producenten og speditøren, så vi løbende kan informere dig om leverancen og dermed undgå ”overraskelser”. 
Vi sætter en ære i at levere rettidigt.

U-jern og Z-jern

Vores speciale er varmtvalsede U- og Z-jern. De produceres og leveres i henhold til EN 10248 1&2 og leveres selvfølgelig også med certifikater. De kan leveres som enkelt-, dobbelt- eller trippel-jern med klemte låse, og du kan vælge mellem diverse overfladebehandlinger. Vi kan også levere spunslåsene svejste samt med såvel permanente og midlertidige tætningsprodukter. 
Vil du vide mere om vores udvalg, eller er du i tvivl om valget af spunsjern, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Hjørnelåse – Type E20, E22 og Omega

Vi har 3 typer hjørnelåse på lager i København, E20 (C14), E22 (C9) & Omega i længder á 11,8 m. Vi kan således med kort varsel levere til hele Danmark og Sverige.

Specialisten

Lars B Christensen.jpg

Lars B Christensen
Salgs- & forretnings- udviklingschef, Stål & Metal;

Telefon: 21517110
E-mail: lbc@gronbech.dk

Erik Nielsen.jpg

Erik Nielsen
Key Account Manager

Telefon: 3326 6390
E-mail: en@gronbech.dk

Jin Wang.jpg

Jin Wang
Salgskoordinator

Telefon: 3326 6345
E-mail: jwa@gronbech.dk

 

Service og reservedele

Med servicelokationer 4 steder i Danmark og med stor erfaring fra branchen, er vores højtkvalificerede serviceteknikere aldrig langt væk – og de er altid klar på at rykke ud og yde lokal og kompetent service.

Læs mere om Grønbech service

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger