KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

 

 

Kajudstyr

Hos Grønbech leverer vi kajudstyr fra samarbejdspartnere med adskillige
års erfaring indenfor deres respektive produktområder.

 

 

 

Fenders

Fra Europas førende producent af fendergummi, kan vi levere de fleste fendertyper. Hvad enten du skal beskytte dit kajanlæg med D- fendere, cylindrisk fendere eller en mere avanceret type fendere med stålpanel, kan vi levere løsningen.

Slipkroge

Slipkroge eller Mooring Hooks anvendes typisk i Olie- og gasterminaler, eller som en del af kajudrustningen i færgeterminaler, mens Towing Hooks anvendes på slæbebåde. 
Begge typer kroge leveres i flere forskellige konfigurationer, samt med eller uden kapstan.
Grønbech forhandler slipkroge (Mooring Hooks) og Towing Hooks fra Mampaey Offshore Industries, som er en af verdens førende producenter indenfor dette felt. 

Pullerter

Skal du bruge en pullert? Bean støbejerns pullerter er anerkendt som en god og solid pullert. Den har sædvanligvis en sikkerhedsfaktor på minimum 3 i forhold til den nominelle kapacitet (SWL).
Vi kan levere de fleste typer fortøjningspullerter i stål og støbejern. Standardmodellerne i vores leveringsprogram består af typerne T-Head og Twin Horn. Sidstnævnte har den fordel, at trosserne fra to skibe kan ligge om samme pullert, uden at de generer hinanden. Dog er T-head pullerten alligevel den, der oftest bliver anvendt.

Anoder

Har du en spunskaj, offshore installation eller et skib, som skal beskyttes imod korrosion, kan vi tilbyde anoderne til konkurrencedygtige priser.
Grønbech er leveringsdygtige i offeranoder fra MME Group i Holland, som er en af Europas førende producenter af blandt andet korrosions-beskyttelse. 

Specialisterne

Lars B Christensen.jpg

Lars B Christensen
Salgs- & forretnings- udviklingschef, Stål & Metal;

Telefon: 21517110
E-mail: lbc@gronbech.dk

Erik Nielsen.jpg

Erik Nielsen
Key Account Manager

Telefon: 3326 6390
E-mail: en@gronbech.dk

Alex Søren Jensen.jpg

Alex Søren Jensen
Salgsingeniør

Telefon: 3326 6346
E-mail: asj@gronbech.dk

Jin Wang.jpg

Jin Wang
Salgskoordinator

Telefon: 3326 6345
E-mail: jwa@gronbech.dk

Simon Chris Christensen

Simon Chris Christensen
Divisionschef, Stål & Metal

Telefon: 3326 6347
E-mail: scc@gronbech.dk

 

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger