KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

 

Stål til havnebyggeri & fundering
samt rustfrit stål og zink til industrien

 

Kvalitet, dokumentation og leveringssikkerhed er afgørende faktorer inden for stål og metal.
Med specialiseret viden, stærke internationale partnere og solid kapacitet, er vi konkurrencedygtige
i levering af stål og metal til anlægsprojekter og produktionsmiljøer

Vi har tradition for den gode handel når det
kommer til rustfrit stål, metaller og havneudstyr

Mere end 100 års erfaring på området medfører et omfattende netværk blandt producenter og værker, der støtter op om vores evne til at levere rette kvalitet, til konkurrencedygtig pris, og til aftalt tid.

Spuns Grønbech A/S

Spunsjern

Grønbech & Sønner er en af Skandinaviens førende leverandører af spunsjern. 
Gennem årene har vi udviklet en dyb indsigt og teknisk viden omkring spunsjerns anvendelighed,  samt om hvordan konkurrencedygtige løsninger skal skrues sammen for at leve op til de tekniske krav, forventning til pris og kort leveringstid.

Se mere om Spunsjern her..

Forankring Grønbech A/S

Forankring

Forankring er vigtig detalje indenfor havnebyggeri og byggegruber. En materialebesparende foranstaltning - både som borede jordankre eller som gensidig forankring. Vi har i Grønbech mange års erfaring med at tilbyde disse produkter i alle udformninger. Vi står til rådighed for dialog og sparring til alle, inkl. entreprenører, også når der er lidt større udfordringer end vanligt.

Se mere om forankring her..

Stål og metal Grønbech

Kajudstyr

Det er vigtigt at have udstyr af god kvalitet på sit kajanlæg. Grønbech sælger pullerter, fendere, slipkroge, offeranoder, kranskinner samt andet udstyr fra førende europæiske producenter og leverandører. Vi går gerne i dialog for at finde de optimale løsninger til jeres kajanlæg.

Se mere om kajudstyr her..

Rustfri Stål Grønbech A/S

Rustfrit stål

Vi er "skaffe"-specialisten på alle rustfrie kvaliteter til den forarbejdende industri.
Med vores mangeårige erfaring gør det muligt for os at tilbyde fordelagtige produktløsninger og up-to-date markeds- og produktinformationer.

Se mere om Rustfrit stål her..

Zink Grønbech A/S

Zink

Hos Grønbech er vi lagerførende i zinkkugler til el-galvaniserings Industrien, certificeret iht. ISO 14001 & ISO 9001. El-forzinkning giver et resultat, som ikke blot er holdbart, men også smukt.

Se mere om Zink her..

Service og reservedele

Med servicelokationer 4 steder i Danmark og med stor erfaring fra branchen, er vores højtkvalificerede serviceteknikere aldrig langt væk – og de er altid klar på at rykke ud og yde lokal og kompetent service.

Læs mere om Grønbech service

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger