KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

Mere end 25 års industriservice erfaring

Med mere end 25 års erfaring yder Grønbech serviceorganisation en kompetent og specialiseret indsats, som sikrer optimal drift af dit produktionsanlæg og dermed optimal tryghed for dig.

Vi tilbyder landsdækkende service og vores mere end 20 servicebiler er alle udstyret med reservedele og relevant værktøj, så vi har mulighed for at levere en hurtig og effektiv løsning på stedet og dermed minimere evt. driftstab.
Af konkrete serviceopgaver kan nævnes:

  • Reparation af alle slags ventiler
  • Reparation, eftersyn samt plombering af sikkerhedsventiler samt udarbejdelse af certifikat klik for eksempel
  • Justering og reparation af alle typer aktuatorer, snekkegear, vinkelgear mv.
  • Kalibrering og reparation af instrumenter
  • Opretning af pumper, reparation af pumper og idriftsætning
  • Renovering/ombygning af pumpestationer

På vores produktionsværksteder forestår vores veluddannede montører opbygning af vores kendte doseringsanlæg/blandetavler samt vores pumpebrønde/ pumpestationer. Det er de samme montører der efterfølgende står for service på jeres komplette anlæg.

Industriservice | Grønbech tele: 3326 6300
Pumpeservice | Grønbech A/S 3326 6300

Grønbech råder over certificerede svejsere til arbejder i PE, rustfrit materiale med mere og tilbyder løsning af specialopgaver. 
Vores servicemontører og teknikere uddannes løbende, også indenfor arbejdsmiljø, - 
vi tager hånd om vores medarbejdere og kunder!

Hvorfor Service? 
Komponenter og anlæg, som pumper, ventiler og aktuatorer, har ligesom alt andet teknisk udstyr brug for service for at yde iht. de driftsparametre, de er udlagt efter. 
Normale sliddele som akseltætninger, lejer og pakninger, skal med tiden udskiftes for at undgå udsivning af medie eller smøremiddel, indtrængning af vand eller i værste fald totalhavari i enheden.
Som udgangspunkt ser vi to versioner af vedligehold: Det planlagte og det korrigerende vedligehold. Hos Grønbech lægger vi, i samarbejde med vores kunder, vægt på at udføre planlagt vedligehold, men det er naturligvis den altid den enkelte virksomheds valg, hvordan man ønsker at vedligeholde sine komponenter. 

Service uden dyre overraskelser
Hos Grønbech har vi en 60 %-regel for vores service. Det er din sikkerhed for, at uanset om en reparation foregår lokalt eller på et af vores værksteder, så garanterer vi, at din regning aldrig bliver højere end 60 % af salgsprisen på en ny tilsvarende komponent, uden at du først har godkendt det.

Hvorfor anbefaler vi hos Grønbech planlagt vedligehold?
Ved et planlagt vedligehold har vi kontrol over tid, ressourcer og pris. Det har vi ikke på samme måde ved et korrigerende vedligehold, hvor f.eks. reservedele skal hastefremstilles og sendes med ekspresfragt, eller en servicetekniker skal tilkaldes uden for normal arbejdstid eller rekvireres fra en samarbejdspartner i udlandet. Forhold som er med til at gøre indsatsen væsentlige dyrere end den planlagte indsats ville have været.
Derfor anbefaler vi det planlagte vedligehold, hvor vi sammen planlægger hvad service-opgaven indeholder og  hvornår opgaven skal udføres, så vi sikrer mindst mulig indgriben i produktionen, minimalt tab, samt ro til at udføre opgaven til aftalt tid.

Hos Grønbech er vi fleksible. Vi tilbyder service døgnet rundt, alt efter behov og ønske.
På langt de fleste job er det muligt at aftale en fast pris, men vi arbejder oftest efter en aftalt timepris.

Service, driftsoptimering og specialopgaver
Hos Grønbech har vi solid, bred viden inden for flowteknik, som sikrer at vi er i stand til at rådgive ved anlægsændringer/udfordringer. Vores interne serviceafdeling er altid klar til at supportere med viden, råd og vejledning omkring reservedele mv., hvad enten det er anlægskendskab – komponentkendskab – opgradering – bekendtgørelse eller andre tekniske spørgsmål.
Vi har især fokus på rådgivning i forbindelse med reservedele og specialkomponenter, og fra vores maskinværksted løser vi gerne specialopgaver så som sammenbygninger og produktion af komponenter/løsninger inklusive montering.

Behov for Service?
For planlagte serviceopgaver/almindelige tilkald, installation og reparation, samt forespørgsler på servicekontrakter
Kontakt os på tlf.: 3326 6300     
Man-tors: kl.: 08:00 – 16:00     Fre: kl.:08:00 – 15:30

Ventilservice | Grønbech A/S 3326 6300

Akut behov for service?
Vi er klar til at hjælpe 24 timer i døgnet – 365 dage om året.
Kontakt døgnvagt på tlf.: 7217 1494
for telefonisk vejledning eller tilkald en tekniker med den specialviden, du har brug for. 
Vær opmærksom på, at tilkald uden for normal åbningstid regnes for ikke-planlagt service hvortil der tillægges et gebyr.

Åbningstid: 
Man-tors: kl.: 08:00 – 16:00   Fre: kl.:08:00 – 15:30.
Faste lukkedage:
Almindelige helligdage, samt fredag efter Kr. Himmelfart - Grundlovsdag - 24. december - 31. december, samt mellem Jul og Nytår.
Der kan forekomme andre lukkedage varierende fra år til år.

Service og reservedele

Med servicelokationer 4 steder i Danmark og med stor erfaring fra branchen, er vores højtkvalificerede serviceteknikere aldrig langt væk – og de er altid klar på at rykke ud og yde lokal og kompetent service.

Læs mere om Grønbech service

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger