KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30

DØGNSERVICE, UDEN FOR ALM. ÅBNINGSTID TLF: 7217 1494

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

GRØNBECH A/S

Vi skaber fremdrift

Verden ændrer sig hurtigere end nogensinde før. Med specialiseret viden og internationalt førende teknologi, leverer vi innovative løsninger og produkter, der løser fremtidens krav inden for energi, industri, vand & spildevand samt stål & metal.

Siden Grønbech blev grundlagt i 1828, har samfundet ændret sig markant. Med vores innovative tilgang og internationalt førende samarbejdspartnere, har vi tilpasset os markedet hurtigt og effektivt. Vi er konstant aktuelle med den nyeste og mest omkostningseffektive teknik til løsning af tidens udfordringer.

Fremdrift fra start, til drift og service 

I dag er Grønbech en dynamisk organisation med knap 90 medarbejdere fordelt på 4 divisioner, der leverer og servicerer bæredygtige løsninger inden for energi, vand & spildevand, industri samt stål & metal. I takt med at markedets vilkår er i konstant forandring, er det vores vision at skabe fremdrift med vores løsninger og processer fra planlægning, til idriftsættelse og vedligehold.

 

Fremdrift kræver udsyn og åbenhed

I Grønbech er vi stolte af, at vores tekniske leverancer bidrager til, at vores kunders visioner efterleves. Deres bedrifter giver resultater i kraft af vores løsninger, som med garanti lever op til kvalitetskrav om effektivitet og sikkerhed. Vi er med, når metrobyggeriet i København stabiliseres og lokale byområder klimasikres mod skybrud. Og vi er med, når industrien skal imødekomme de skiftende markedskrav fra forbrugere og højne produktiviteten, samt når energiforsyningen bliver driftsikret og effektiviseret.

 

Regnskabstal

Vi tilstræber størst mulig åbenhed omkring vore aktiviteter og derfor er der selvfølgelig adgang til de seneste års regnskaber her :

2019
2020
2021
2022

Grønbech indgår som et selvstændigt datterselskab i M.J. Grønbech & Sønner Holding A/S. en af Danmarks ældste danskejede koncerner. 

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om vores løsninger